Personvern

Vennligst les vår personvernerklæring nøye, for å få en klar forståelse av hvordan vi samler inn, bruker, beskytter eller på annen måte håndterer din personlig identifiserbare informasjon i samsvar med vår nettside og app.

FlipClass er en tjeneste som eies og drives av Sin4U AS.

Hvilke personopplysninger samler vi inn om deg?

Når du registrerer konto eller foretar enkeltkjøp i, eller på annen måte bruker våre tjenester kan vi samle inn personopplysninger om deg.

Personopplysninger du aktivt oppgir til oss: (Denne informasjonen har vi kun dersom du selv har gitt den til oss)

  • Navn, e-postadresse, telefonnummer og postadresse;
  • Kjønn (vanligvis valgfritt);
  • Fødselsdato;
  • Bruker-ID, passord, hemmelige spørsmål og svar;
  • Informasjon vi ber om når du kommuniserer med vår support;
  • Din adresse for korrespondanse dersom du kontakter oss;
  • Brukerinformasjon som du velger å oppgi for undersøkelsesformål (vurderinger, anmeldelser, svar på spørreundersøkelser og lignende); og/eller
  • Andre typer informasjon du oppgir når du registrerer deg for bruk av våre tjenester, kobler deg til våre tjenester eller sender andre former for forespørsler til oss.

Brukergenererte personopplysninger:

  • Hvilke av våre nettsider du besøker og apper du installerer;
  • Hvilke produkter og tjenester du benytter;
  • Hvordan og hvor lenge du ser på videoer, inkludert hvilke videoer;
  • Videoer du merker som favoritt;
  • Hvilken versjon av personvernerklæringen du har lest og godtatt;
  • Enhets- og programvareinformasjon slik som din unike ID, operativsystem, type nettleser, tilkoblingshastighet og internettilbyder;
  • Detaljer om dine besøk på våre tjenester, inkludert men ikke begrenset til datatrafikk og andre kommunikasjonsdata og hvilke produkter og tjenester du har tilgang til.

Personopplysninger som lagres

Personopplysninger er alle former for data, informasjon og opplysninger som kan knyttes til og identifisere en person, for eksempel navn, fødselsnummer, telefonnummer eller bilde. Mer informasjon om personvern finner du på www.datatilsynet.no.

Når samler vi inn informasjon?

Vi samler inn opplysninger fra deg når du abonnerer på nyhetsbrev eller fyller inn informasjon på nettstedet vårt. For eksempel ved kjøp av våre produkter og tjenester.

Hva benytter vi opplysningene til

Opplysningene som vi mottar om deg vil brukes for å ivareta våre forpliktelser overfor deg iht. til de produkter og tjenester du har kjøpt i vår app eller på vårt nettsted. Vi benytter personopplysninger

  • For å sikre at du er rette eier av de produktene og tjenestene du har kjøpt
  • For å tilby våre tjenester til deg, inkludert for å oppfylle dine forespørsler, forbedre din opplevelse av våre tjenester og for å administrere vårt avtaleforhold til deg.
  • For å sikre at innholdet fra våre tjenester overføres til deg og dine enheter på mest mulig effektiv måte.
  • For å tilpasse din opplevelse av tjenesten til din bruk, for eksempel gjennom å anbefale innhold som kan være av interesse for deg.
  • For å håndtere betaling for din konto, og gi deg bestillings- og fakturainformasjon.
  • For å kommunisere med deg vedrørende dine abonnementer, din konto eller dine kjøp i vår tjenester.
  • For å varsle deg om endringer i våre tjenester.
  • For å gjennomføre brukerundersøkelser med sikte på å forbedre din opplevelse av våre tjenester.
  • For å gjennomføre analyser av aggregerte data for å forbedre våre produkter og tjenester.

Tredjeparts offentliggjøring

Vi selger ikke, handler eller på annen måte overfører til tredjepart dine personopplysninger. Opplysningene vil utelukkende bli brukt av Sin4U AS som databehandlingsansvarlig, med mindre vi er lovpålagt å utlevere opplysningene.

Bruk av informasjonskapsler (cookies)

Google

Vi har implementert følgende:Informasjonskapsler fra Google Analytics for å samle data om brukerinteraksjoner med annonseinntrykk og andre annonsetjenestefunksjoner som er relaterer til nettstedet vårt.

Facebook

Vi benytter Facebook sin piksel for å tilby relevant informasjon etter hvilke poster på våre Facebook du liker, samt i våre kampanjer for å måle effekt og resultater. Les mer om Facebook piksel her.

Hvordan beskytter vi dine personopplysninger?

Å beskytte dine personopplysninger er viktig for oss. Alle personopplysninger du oppgir til oss lagres på sikre servere, og vi benytter omfattende tiltak for å beskytte mot tap, misbruk, uautorisert tilgang, endring, offentliggjøring eller ødeleggelse av dine personopplysninger. All eventuell betalingsformidling krypteres i tråd med gjeldende bransjestandarder.

Hvor lenge lagrer vi dine personopplysninger?

Vi lagrer dine opplysninger så lenge du har en aktiv konto hos oss eller abonnerer på tjenester som for eksempel nyhetsbrev(e-post). Vi sletter alle personopplysninger 12 måneder etter at din relasjon med oss anses som avsluttet. Du har rett til å få et såkalt datauttak.

Vi er alltid åpne og transparente med hvordan vi behandler dine personopplysninger og dersom du å få tilgang på opplysningene vi lagrer om deg kan du be oss om å få innsyn. Benytt vårt webbasert kontaktskjema og send oss en henvendelse. Husk å oppgi navn og fødselsdato.

Sist oppdatert 06.07.2018