Klar for å lykkes med din neste matte- eller fysikkeksamen?

 Skal du ta opp fag som privatist?

 

Fagansvarlig i FlipClass, Tor Sandnes, har undervist i matematikk og fysikk ved Bjørknes Privatskole i mer enn 30 år. I løpet av disse årene har han eksaminert mer enn 4000 elever i matematikk og fysikk. Hør Tor Sandnes dele nyttige tips og erfaringer.

 

Endring i eksamen i matematikk og fysikk – er du forberedt?

Den nye fagplanen har medført endringer i hvordan eksamensoppgavene i matematikk og fysikk utformes.

Det får konsekvenser for hvordan du bør forberede deg til eksamen. I denne videoen forteller Tor Sandnes deg om endringene i fagplanen og hva du trenger å gjøre for å være faglig forberedt til eksamen.

Hvordan forbereder du deg best mulig til eksamen i matematikk og fysikk??

Lurer du på hva som skal til for å bli god i matematikk og fysikk? Det er ikke  «evner» som er den viktigste faktoren for å få toppkarakter i fagene, sier Tor Sandnes. Det har han erfart selv.

I denne videoen deler Tor Sandnes sine erfaringer om hva som er suksessfaktorene for å bli god i matematikk og fysikk.

Hva skjer på selve eksamensdagen?

Du kan faktisk trene deg på hva som venter på selve eksamensdagen. Da tenker vi ikke på matematikk- og fysikkunnskapene dine, men heller på hva du trenger å gjøre for å få hjernen i gang med problemløsningsarbeidet så raskt som mulig (på eksamensdagen).

I denne videoen gir Tor Sandnes deg tips om hvordan du kan få hjernen til å jobbe med eksamensoppgavene i underbevisstheten.