Klar for å lykkes med din neste matte- eller fysikkeksamen?

Fagansvarlig i FlipClass, Tor Sandnes, har undervist i matematikk og fysikk ved Bjørknes Privatskole i mer enn 30 år. I løpet av disse årene har han eksaminert mer enn 4000 elever i matematikk og fysikk. Hør Tor Sandnes dele nyttige tips og erfaringer.

 

Endring i eksamen i matematikk og fysikk – er du forberedt?

Den nye fagplanen har medført endringer i hvordan eksamensoppgavene i matematikk og fysikk utformes.

Det får konsekvenser for hvordan du bør forberede deg til eksamen. I denne videoen forteller Tor Sandnes deg om endringene i fagplanen og hva du trenger å gjøre for å være faglig forberedt til eksamen.

Sjekk ut våre nye halvårskurs hvor vi jobber med eksamensløsninger fra dag en!

Hvordan forbereder du deg best mulig til eksamen i matematikk og fysikk??

Lurer du på hva som skal til for å bli god i matematikk og fysikk? Det er ikke  «evner» som er den viktigste faktoren for å få toppkarakter i fagene, sier Tor Sandnes. Det har han erfart selv.

I denne videoen deler Tor Sandnes sine erfaringer om hva som er suksessfaktorene for å bli god i matematikk og fysikk.

Ønsker du tilgang til eksamensoppgaver med løsninger klikker du her

Hva skjer på selve eksamensdagen?

Du kan faktisk trene deg på hva som venter på selve eksamensdagen. Da tenker vi ikke på matematikk- og fysikkunnskapene dine, men heller på hva du trenger å gjøre for å få hjernen i gang med problemløsningsarbeidet så raskt som mulig (på eksamensdagen).

I denne videoen gir Tor Sandnes deg tips om hvordan du kan få hjernen til å jobbe med eksamensoppgavene i underbevisstheten.