Nå kan du bruke FlipClass gratis fram til sommeren.

 


Vi i FlipClass brenner for læring og kunnskapsdeling.Det er trist å høre at skoler nå tvinges til å stenge pga av frykten for smitteutbredning av coronaviruset. Det vil få uheldige konsekvenser for mange elever, som nå blir nødt til å lese fag og løse oppgaver på egen hånd. Vi vet bedre enn noen at matematikk og fysikk krever mengdetrening og tett oppfølging, for at eleven skal ha optimal utbytte av innlæringen.

Nå bør all innsats handle om å begrense smitteutbredningen av coronaviruset. Da må hver og en av oss ta ansvar. Det er en oppgave vi bare kan lykkes med, hvis vi løser den i fellesskap.

Her kan vi hjelpe, tenkte vi. Vi har derfor besluttet å gi alle elever og lærere rundt om på landets ungdoms- og videregående skoler gratis tilgang til FlipClass fram til sommeren, slik at matematikk- og fysikkundervisningen ikke blir skadelidende pga av den ekstraordinære situasjonen som har oppstått. 

FlipClass er et digitalt læringsverktøy for matematikk og fysikk. Innholdet i FlipClass er basert på gjeldende fagplaner. Alle fag er bygget opp med teori, oppgaver og eksamensløsninger fra de siste 5-6 årene.


HVORDAN

  1. Registrer deg 
  2. Gå til "fag"
  3. Velg et eller flere fag og gå til kasse
  4. Gjennomfør kjøp (= kr 0,-)
  5. Fag blir nå lagt til under "Mine sider"

Her ser du en instruksjonsvideo på hvordan du aktiverer fag 

 

Har du allerede kjøpt FlipClass?

Utberedelsen av coronaviruset krever ekstraordinære tiltak. Vi ber derfor om forståelse for at vi nå åpner opp FlipClass for gratis bruk fram til sommeren, for å hjelpe landets elever og lærere i en vanskelig situasjon.

 

Er du allerede betalende bruker av FlipClass gir vi deg 3 måneders gratis tilgang utover den perioden du allerede har betalt for. Ta kontakt med oss på support@flipclass.no, slik at vi får mulighet til å utvide tilgangen din her på FlipClass.